De TCB publiceert adviezen en rapporten. Adviezen brengt de TCB uit naar aanleiding van adviesaanvragen of op eigen initiatief. Rapporten doen verslag van technisch-wetenschappelijk onderzoek dat in opdracht van de TCB is uitgevoerd of van de resultaten van werkgroepsactiviteiten.

Alle publicaties van de TCB zijn openbaar.

De publicatielijst van de TCB vindt u hiernaast onder het kopje Algemeen. Onder het kopje Alle publicaties vindt u een overzicht van alle uitgebrachte publicaties vanaf 1998, laatste bovenaan. Van de publicaties die tussen 1990 en 1998 zijn uitgebracht, is een selectie opgenomen.

U kunt de samenvatting van het advies bekijken of u kunt het advies downloaden als pdf-file. Voor het lezen van een pdf heeft u een Adobe Acrobat Reader nodig. Mocht u niet in het bezit zijn van dit programma dan kunt u het gratis downloaden vanaf de Adobe web site. Eventueel kunt het advies of rapport kosteloos bestellen bij ons secretariaat, bij voorkeur per mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon 070 – 456 6596.

design by Het Lab | build by nieta